Geld is gek maar nodig

Met een ding kan mensheid niet  meer. Het is tegenwoordig in onze maatschappij een levensbehoefte geworden. Hiermee handelen, delen we en vergelijken we mee. Het gaat over geld. Geld is tegenwoordig onmisbaar. Net zo onmisbaar als zuurstof, voedsel en water. Geld gebruiken we op meerdere manieren. Voornamelijk om te handelen. Dit is omdat er omdat je geen appels met peren te vergelijken is. Hoeveel is bijvoorbeeld 1 koe waard? 5 kippen? Dit is erg moeilijk om te bepalen. Aangezien dat veel gedoe opleverde is er geld in het leven opgeroepen. Hierdoor heb je een derde partij in het handelen en kan je jouw product gelijk stellen aan zoveel euro bijvoorbeeld. Dit is erg nuttig, maar wat nou als je absoluut niet met geld kan omgaan is er nu hulp vanuit moneymails.

Zorg dat het op orde is

Geld lenen kost geld, want mensen willen iets verdienen. Iedereen wilt graag zo veel mogelijk geld verdienen. Dat is helaas niet altijd mogelijk, maar er zijn er ook genoeg die graag willen besparen. Je kan  het meeste geld hebben met het feit dat je veel verdient en veel bespaart. Die combinatie zoeken veel mensen om zo veel mogelijk geld over te houden. Er zijn er helaas genoeg mensen die absoluut niet met geld om kunnen gaan. Sommige hebben het overzicht niet en weten niet hoeveel ze uitgeven per maand. Er zijn er ook genoeg  mensen die door een verslaving diep in de schulden komen. Het is dan in sommige gevallen zo dat ze gaan lenen. Bij lenen is het meestal dat je terug geeft wat je geleend hebt. Bij geld lenen is het zo dat je meer moet terugbetalen dan dat je gekregen hebt.

Om jouw te helpen in deze fase van je leven is moneymails altijd beschikbaar. En willen ze je graag helpen met jouw problemen. Ze kunnen je advies geven om onder bewind voering te gaan zitten als het niet anders kan. Dat houdt in dat je iemand anders je geldzaken laat regelen en zorgen ze ervoor dat alle kosten betaald worden en dat je iedere week zakgeld krijgt